CONTACTAR

 

Si ho desitja, pot enviar la seva consulta mitjançant el següent formulari:

Seu nom (obligatori)

Seu correu (obligatori)

Seu missatge

* Política de protecció de dades

En compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), l’informem que les dades personals i informació que incorpori al formulari electrònic habilitat a l’efecte i tota la documentació que ens remeti en format electrònic o en paper (“Dades”), seran incorporades en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de Faustour S.L. La finalitat del tractament de les seves dades és donar curs a la seva sol·licitud de contacte o de petició de serveis.

Les preguntes incloses en el formulari son de caràcter voluntari, excepte aquelles marques amb un asterisc (*) que son obligatòries. En el cas de no respondre a les preguntes obligatòries, Faustour  S.L. es reserva el dret de no tramitar les sol·licituds incompletes.

La complementació dels camps de direcció de correu electrònic i de telèfon mòbil implica el seu consentiment exprés per rebre comunicacions amb les finalitats abans descrites.

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant el correu electrònic info@fausto.es